Posted in lombardia

La pessima cuoca ricetta 1 peperoni ripieni di mousse di tonno

Mousse di tonno

Tempo di preparazione10 minutiPorzioni:4

Ingredienti
200 g di tonno in scatola sott’olio sgocciolato
100 g di Philadelphia Light in vaschetta
1 cucchiaino di capperi sott’aceto
2 filetti di acciuga sott’olio
1 pizzico di origano secco
1 limone non trattato
pane a fette per accompagnare

20130422-182213.jpg ecco i peperoni piccoli nel forno
E ecco il super frullatore – regalo di nozze poco usato anche x scarse doti di cucina..- con la mousse di tonno che pare buonissima

20130422-182328.jpg

20130422-190204.jpg
Ok la presentazione può far pena ma io notoriamente non sono una grande cuoca quindi tutti mi scuseranno.
Vero???

Il marito, Vissanpata, sconvolto dalla bontà della mia creazione!
Whaooooo

Advertisements

Author:

i already published 3 books (avaiable on amazon ect...) but now i feel like having a blog so my novel will be post here. maybe some more people would read it, maybe i can get some feedback..maybe someone will like my writing... who knows...and i can write whenever i feel like, even from the subway... and i really want to learn more about blogging and how to make a personal blog- i just use templates. i would like to make a personal one... well, hope you will like it and will spread the word. have a great day! we are melting here in Milano!! 22-8-2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s